• چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸
  • آذردخت کمالان

مراسم تقدیر از مدرسین و همکاران روز چهارشنبه ۱۱/اردیبهشت/۹۸ ساعت ۱۱ صبح با حضور ریاست، معاونین، مدیران، مدرسین، دانشجویان و همکاران موسسه در سالن اجتماعات برگزارشد. سخنران این مراسم ریاست محترم موسسه جناب آقای دکتر اوحدی بودند و این ایام را به مدرسین و همکاران تبریک گفتند. همچنین در این مراسم ضمن تقدیر از مدیران گروه‌های آموزشی و همکاران آموزش از معاونین پیشین آموزش، جناب آقای دکتر دکامی و جناب آقای دکتر عباسی، از مدرسین پیش‌کسوت موسسه و سرکار خانم الوند  کارشناس پیشین آموزش به‌پاس زحمات ایشان با اهداء گل و هدیه قدردانی شد. همچنین از دانشجویان برتر نیم‌سال اول سال‌تحصیلی ۹۸-۹۷ در این مراسم دعوت و به ایشان لوح تقدیر اهداء شد. در دهه سرآمدی آموزش به کلیه مدرسین در کلاس‌های مربوطه گل و لوح تقدیر، تقدیم شد.

آخرین اطلاعیه ها