قابل توجه دانشجویان متقاضی وام صندوق رفاه؛

• ثبت نام وام دانشجویی شهریه (دانشجویان کارشناسی حداکثر به مبلغ 30.000.000 ریال، کارشناسی ارشد حداکثر به مبلغ 50.000.000 ریال) از تاریخ 1402/09/01 لغایت 1402/09/14 از طریق سایت جدید صندوق رفاه (https://refah.swf.ir) امکان پذیر است.
  • ثبت شماره حساب بانک تجارت و شماره شباء آن به نام خود دانشجو توسط کلیه دانشجویان متقاضی وام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه الزامی می باشد.
  • الصاق کارنامه کل تحصیلی و ثبت کردن معدل ترم قبل و دو ترم قبل به طور دقیق الزامی می‌باشد.
  • *** صحت وارد کردن اطلاعات فوق به عهده دانشجو بوده و تخصیص وام دانشجویی منوط به بررسی شرایط فوق می باشد. لذا در وارد کردن آن‌ها‍‌ دقت نمایید.***

دانشجویان جدیدالورود لازم است پس از تایید مدارک ضامن توسط کارشناس صندوق رفاه موسسه (خانم اصفهانی)، مدارک را در سایت صندوق رفاه بارگزاری، سپس به مسئول صندوق رفاه موسسه مدارک را تحویل دهند.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت وام شهریه (دانشجویان جدید):

– تصویر آخرین حکم کارگزینی ضامن شاغل با مهر و امضای اصلی ( کارمند رسمی یا پیمانی یا قراردادی با بیش از پنج سال سابقه کار و دارای شناسه کارمندی).

-اصل سند تعهد نامه دانشجویی تنظیمی (موجود در سایت موسسه) به وسیله یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور.

– گواهی اشتغال بکار (با مهر و امضای اصلی) برای ضامن قراردادی که در آن تاریخ استخدامی ضامن، تاریخ قرارداد جدید و مهلت اعتبار آن درج شده باشد.

* حداکثر مهلت تحویل مدارک به کارشناس موسسه 16/08/1402 می باشد. (عدم تحویل به موقع مدارک به منزله لغو وام خواهد بود.)

** اولویت دریافت وام با کسانی خواهد بود که هر چه سریع تر نسبت به ثبت درخواست وام در پورتال دانشجویی و ارائه مدارک مربوطه به واحد امور دانشجویی، اقدام نمایند.

نحوه ورود به سایت جدید صندوق رفاه:

دانشجویانی که قبلا در سایت قدیم صندوق رفاه ثبت نام کرده بودند، جهت وارد شدن به سایت جدید صندوق به روش زیر اقدام نمایند:

1. مراجعه به سایت https://refah.swf.ir
  2. انتخاب گزینه فراموشی رمز عبور
  3. وارد کردن کد ملی به عنوان نام کاربری
  4. وارد کردن شماره موبایل به نام خود دانشجو
  5. وارد کردن کد صحت ارسال شده
  6. تنظیم پسورد جدید که شامل حروف انگلیسی کوچک و بزرگ، اعداد و کاراکتر غیر از حروف باید باشد. مثل Aa@123456

همچنین جهت ایجاد ثبت نام اولیه در سایت صندوق رفاه، وارد آدرس فوق شده و از قسمت ثبت نام کاربر جدید مراحل را انجام داده و ثبت مقطع جدید نمایید.